Luid en duidelijk rendement met Sonos

Redactie

07 januari 2020

De integratie van de moderne, eenvoudig aan te sluiten speakers binnen de catalogus van IKEA legt onze positie in Sonos geen windeieren.

In het kort

  • IKEA en Sonos slaan de handen ineen.
  • MountainShield nam diect positie in het aandeel Sonos.
  • Onze positie heeft al tientallen procenten winst opgeleverd.

Mountainshield heeft begin vorig jaar al positie genomen in het aandeel Sonos. Op het nieuws dat het Zweeds woonwarenhuis IKEA meer wil gaan doen op het gebied van moderne technische snufjes, en in Sonos een ideale partner vond, stapten wij graag in.

» Lees wat wij eerder schreven over meubelgigant Wayfair.

Sonos ging in 2018 naar de beurs in een verslechterd beursklimaat - vooral de techsector lag er destijds zwak bij. Met de samenvoeging van de draadloze luidspeakers en de IKEA cd-kasten, krijgt het aandeel Sonos momentum.

Met hetzelfde gemak waarmee u als consument de IKEA meubels in elkaar schroeft, zo eenvoudig is het om de draadloze Sonos speakers aan te sluiten en te plaatsen in diezelfde meubels. Dat de samenwerking ook op de beurs zijn vruchten afwerpt, hebben wij met ons beleggingsfonds ook gemerkt: tientallen procenten winst mochten wij al bijboeken voor onze participanten. Dat klinkt als muziek in de oren!

Contrair beleggen met MountainShield

Onze long-positie in Hertz is een typisch voorbeeld van hoe wij contrair beleggen. We vinden het aandeel ondergewaardeerd en spelen in op een opwaarts momentum.

Als participant in het MountainShield Capital Fund profiteert u volop mee met onze beleggingsstrategie.

» Vraag meer informatie over het MountainShield Capital Fund

ROI asset management is specialist in het beheren van beleggingsfondsen sinds 2007 en biedt meerdere oplossingen voor u.

e-book-cover-2-p-500

Vermogensbeheer of zelf spreiden in Beleggingsfondsen?

Het beheer van uw vermogen vereist niet alleen transparantie en betrouwbaarheid maar ook een strategisch plan. Beleggingsfondsen zijn een categorie beleggingsproducten waarin door spreiding tegen relatief weinig risico een aantrekkelijk rendement kan worden behaald. Hiermee zijn beleggingsfondsen dan ook uitermate geschikt als alternatief voor vermogensbeheer.

Bekijk de voordelen

Ontvang onze nieuwsbrief.