's Lands meest ondergewaardeerde aandeel

Redactie

23 mei 2019

Sinds de start van ons Fonds zoeken wij naar de juiste beleggingen in de markt. Regelmatig vinden we aandelen waar anderen nu nog niet naar omkijken, maar die later de mooiste beleggingen blijken te zijn. Zelden kwamen wij echter zo'n buitenkans tegen als nu. Dit onondekte aandeel is één van de weinige 'groene' bedrijven genoteerd aan de Nederlandse beurs. Analisten dichten de duurzame markten waarop het bedrijf actief is een zeer positieve toekomst toe. Er moet immers steeds meer energie uit hernieuwbare bronnen worden opgewekt. Het aandeel kan van deze expansie fors gaan profiteren. Tevens heeft het bedrijf een zeer interessante nieuwe divisie in ontwikkeling.

De meest recente jaarcijfers hebben wij met veel enthousiasme ontvangen. Wij verwachten dat de positieve trend die is ingezet een mooi vervolg zal krijgen. Dit mede naar aanleiding van uitspraken van de topmannen over de groei van omzet en bedrijfsresultaat.

Onze analisten hebben na de publicatie van de jaarcijfers nonstop gewerkt om u in een aantal pagina's mee te nemen in onze visie op dit oer-Hollandse bedrijf. Speciaal voor u hebben een we een uitgebreid rapport geschreven om onze aankoop te onderbouwen. We denken namelijk echt Nederlands meest ondergewaardeerde aandeel gevonden te hebben.

Lees verder over dit unieke bedrijf >>>

 

ROI asset management is specialist in het beheren van beleggingsfondsen sinds 2007 en biedt meerdere oplossingen voor u.

e-book-cover-2-p-500

Vermogensbeheer of zelf spreiden in Beleggingsfondsen?

Het beheer van uw vermogen vereist niet alleen transparantie en betrouwbaarheid maar ook een strategisch plan. Beleggingsfondsen zijn een categorie beleggingsproducten waarin door spreiding tegen relatief weinig risico een aantrekkelijk rendement kan worden behaald. Hiermee zijn beleggingsfondsen dan ook uitermate geschikt als alternatief voor vermogensbeheer.

Bekijk de voordelen

Ontvang onze nieuwsbrief.