Medewerkers.

Sinds 2007 beheert ROI asset management het vermogen van klanten. Vanaf een bescheiden begin is ons fondsenhuis uitgegroeid tot een gerenommeerde expert op het gebied van beleggingsfondsen. Deze groei is mede tot stand gekomen dankzij onze medewerkers.

Steven Visser

Relatiemanager

Steven Visser treedt binnen ROI op als aanspreekpunt en relatiemanager. Hij heeft een scherp oog voor wat klanten willen en wat ROI voor hen kan betekenen. Deze expertise heeft hij opgedaan nadat hij jarenlang deze functie uitoefende voor een groot bedrijf in consumentenproducten. Door deze ervaring kan hij snel schakelen en de klanten goed informeren.

linkedin

Paul van der Lubbe

Redacteur

Van der Lubbe (1966) is content manager bij ROI. Hij heeft een achtergrond als documentalist en is afgestudeerd in de informatietechnologie. Sinds 1998 is hij werkzaam in de internetbranche. 

linkedin

Michiel Heule

Relatiemanager

Heule is een innovatieve en analytische adviseurstrateeg. Hij heeft veel ervaring met complexe, (inter)nationale opdrachten inzake efficiëntie, herstructurering en bedrijfsontwikkeling (o.a. B2B carleasing in Moskou, bankzaken).

linkedin

Waarom moeilijk doen als het samen kan.

shutterstock_143172097

Spreek met onze experts.

Ons team heeft de antwoorden op uw vragen.