Fondsbeheer voor u.

U bent vermogend en bent op zoek naar een fondsbeheerder die ontzorgt en onafhankelijk is. Een beheerder die volledig transparant is over haar werkwijze en de kosten die zij in rekening brengt. Een beheerder waar u kunt rekenen op veel persoonlijk contact en excellente dienstverlening. Wij staan voor u klaar.

Meer weten? Ontvang meer informatie.

Wij staan voor u klaar.

Bij ROI asset management is het onze dagelijkse drijfveer om meerwaarde te bieden. Vanzelfsprekend is het onze ambitie om de afgesproken doelstellingen rond het vermogen van onze klanten te behalen binnen de samen vastgestelde randvoorwaarden.

We besteden al onze tijd en aandacht om uw behoefte te begrijpen, te volgen en uw doelen te helpen realiseren. We verdiepen ons in de emotionele waarde: wat vindt u echt belangrijk voor uzelf, uw familie, uw omgeving en eventueel uw bedrijf?

Met onze kennis en ervaring in de loop der jaren zijn we de juiste sparringpartner om u te helpen uw wensen scherp te krijgen. Op deze wijze zijn we ook in staat om u op het juiste moment en op de juiste wijze bij te staan. Het geven van persoonlijke aandacht hebben we in ons bloed, we zijn discreet én bieden onze klanten rust rond hun vermogen omdat wij waakzaam zijn.

quote

"Wij hebben in ons leven een vermogen opgebouwd en waren op zoek naar een fondsbeheerder die ons kan ontzorgen en tegelijkertijd onafhankelijk is. Wij zochten een beheerder die volledig transparant is over haar werkwijze en de kosten die zij in rekening brengt. We hebben behoefte aan persoonlijk contact en excellente dienstverlening. Dit alles en meer hebben we gevonden bij ROI."

J.W. de Graefh - Ondernemer