Beleggen in vastgoed. Hoe en waarom?

Beleggen in vastgoed is al sinds het begin der tijden een verstandige keuze. Het soort panden waarin kan worden belegd kan wisselen van kantoren, winkels en bedrijfspanden tot huurwoningen in een appartementencomplex. Wat zijn de verschillen en waar dient u op te letten? Lees het in ons ebook.

Ontvang direct kosteloos het ebook vol informatie.

Ontvang dit ebook en kom meer te weten over:

Ebook Cover - Vastgoed

Beleggen in vastgoed, de oorsprong

Naast het kopen van een eigen huis - dat is immers ook investeren in een gebouw waarvan u hoopt dat het in waarde stijgt - is beleggen in een vastgoedbeleggingsfonds een prima keuze. Een vastgoedbelegging is meestal een lange termijn kwestie; het zal enige jaren duren voordat een pand dusdanig in waarde is gestegen dat uw winst aantrekkelijk genoeg is om te incasseren.

Op kortere termijn rendement halen uit uw vastgoedbelegging is ook mogelijk. In dit ebook vertellen we u daar meer over.

Soorten vastgoedbeleggingen

Het soort panden waarin kan worden belegd, heeft vaak een zakelijk karakter (kantoren, winkels, bedrijfspanden) maar er kan ook in woningen (bijvoorbeeld een op te knappen appartementencomplex). Investeren in nog te bebouwen kavels is eveneens een mogelijk scenario.

Waardevast en waardecreatie

Met vastgoed weet u hoeveel rendement u te wachten staat. U bent verzekerd van het percentage dat in de prospectus staat vermeld. Bij een willekeurig andere beleggingsvorm valt de hoogte van het rendement vooraf niet vast te stellen.

Dankzij de projectmatig aanpak van de partners van ROI weten zij bij elke vastgoedbelegging waarde te creëren. Oude, verlaten panden worden opgekocht en in samenwerking met diverse specialistische partijen heropgebouwd en ingericht. Verouderde gebouwen worden weer aantrekkelijk gemaakt voor nieuwe gebruikers en de omliggende omgeving. Ze worden geheel duurzaam gemoderniseerd waardoor een belegging nog meer aan waarde wint.

Vraag vandaag dit ebook nog aan en overtuig uzelf!

quote

"Een prettige werkomgeving wordt bij het aantrekken van nieuw personeel steeds belangrijker."

NVM Business