Duurzaam beleggen in een groene toekomst.

Wij zijn de eerste generatie die weet dat het heel slecht gaat met de natuur. We kunnen ook de laatste generatie zijn die er iets aan kan doen. We informeren u daarom graag over groen beleggen in bestaande en toekomstige duurzame projecten.

Ontvang direct kosteloos het ebook vol informatie.

Ontvang dit ebook en kom meer te weten over:

Ebook Cover - Duurzaam

Duurzaam beleggen: wat is dat eigenlijk?

Ontdek de vele aspecten waarop een onderneming of belegging als duurzaam kan worden beschouwd. Er zit veel ideologie in, maar er zijn wel degelijk valkuilen waar de gewone belegger niet op let. Leer van de fouten van anderen in dit ebook.

Waarom moet u duurzaam beleggen?

Voor duurzame beleggers geldt niet alleen het absoluut hoogste rendement in hun portefeuille, maar ook een vergroening van de aarde. Een beter leefklimaat zorgt op lange termijn voor een betere leefwereld, wat weer voor beter beursklimaat zorgt. Ook u kunt ervoor kiezen om duurzaam te beleggen. Ontdek hoe u een steentje bij kunt dragen, zonder in te leveren op uw rendement.

Goed voor de 3 P's: personeel, planeet, portfolio.

Duurzaam wil ook zeggen dat bedrijven kiezen voor het belang van hun werknemers. Lees in ons ebook hoe dat in de praktijk werkt. Hoe belegt u in dergelijke bedrijven met een duurzaam beleid?

Hoe kunt u het best duurzaam beleggen?

Wie belegt in welk bedrijf in welke sector ook, loopt altijd risico op kapitaalverlies. Dat is met duurzame beleggingen niet anders. Het is daarom altijd zaak om grondig onderzoek te doen naar elk bedrijf waarin u wilt beleggen. Lees in ons ebook hoe u daar het beste op kunt inspelen en hoe u daarbij gebruik kunt maken van de dienstverlening van ROI asset management.

Investeren in een duurzame  toekomst is aantrekkelijk voor u èn voor de wereld om u heen.

quote

"Nu kiezen voor duurzaam beleggen is een unieke mogelijkheid om uw steentje bij te dragen aan de Klimaatdoelstelling van Nederland voor 2050."

ABP