Ebook: Beleggen in biotechnologie

Ontvang direct het ebook over Beleggen in biotechnologie en kom meer te weten over deze únieke groeimarkt. Investeer vandaag in het medicijn van morgen.

Ontvang direct kosteloos het ebook vol informatie.

Ontvang dit ebook en kom meer te weten over:

Ebook ROI Biotechnologie

De geschiedenis van biotechnologie

De term ‘biotechnologie’ is een samentrekking van de Griekse termen bios (leven) en technikos (gebruiken). Biotech-onderzoekers zijn dan ook bezig met alles wat zich in de natuur bevindt. Niet alleen planten, mensen en dieren maar ook bacteriën en cellen.

Binnen de biotechnologiesector maken we een belangrijk onderscheid tussen drie mogelijke vormen van biotechnologie. Vraag het boek aan en vindt uit welke verschillen u móet weten!

Beleggen in biotechnologie

Dé groeimarkt van nu zorgt voor kansen voor oplettende beleggers. Welke bedrijven moet u in de gaten houden en welke moet u links laten liggen? Geen glazen bol, maar gezond verstand en een goede voorbereiding kunnen u behoeden voor foute keuzes.

Het verschil tussen biotechnologie en big pharma

Hoewel beide wetenschappen zich bezighouden met gezondheidsproblematiek en de zoektocht naar medicijnen en therapieën, zijn er duidelijk verschillen tussen wat "biotech" is en wat "farmaceutisch" is.

Zorg dat u uw feiten kent en haal deze twee belangrijke begrippen niet door elkaar.

De belangrijkste Fases van medicijnontwikkeling

De ontwikkeling van nieuwe medicijnen verloopt in fasen. In het begin hebben we het over laboratoriumonderzoek en eventueel dierproeven. Vele medicijnen zitten in deze fase, in feite de fase van uitproberen. Dat betekent echter niet dat er sprake is van 'zomaar wat experimenteren'.

Toekomst van biotechnologie

De moderne biotechnologie staat nog maar aan het begin van vele ontdekkingen die de wereld van morgen zullen veranderen. Daarnaast is het sector waarin voor beleggers in 1 dag alles anders kan zijn. Jonge biotechbedrijven zijn regelmatig doelwit van grote farmaceuten.
Nergens zijn de overnames zo groot en frequent als in de biotechsector.
Blijft dit een aanhoudende trend of is voorzichtigheid geboden?

Risico’s van beleggen in biotechnologie

Beleggen brengt altijd risico's met zich mee. Met dit ebook bent u voorbereid op de belangrijkste risico's van het vak en deze sector.

Vraag vandaag nog uw gratis ebook aan!

Laat uw gegevens achter en wij sturen u binnen enkele minuten het nieuwste ebook over beleggen in de biotechnologiesector geheel vrijblijvend toe. 

 

 

quote

"I see a bright future for the biotechnology industry when it follows the path of the computer industry, the path that von Neumann failed to foresee, becoming small and domesticated rather than big and centralized."

Freeman Dyson - Amerikaans natuurkundige (1923 – 2020)