ROI asset management

Redactie

13 september 2019

ROI Asset Management is een toonaangevende professionele financiële dienstverleningsorganisatie met een bewezen staat van dienst in oplossingen voor fondsbeheer.

ROI am

ROI asset management is in 2007 door de AFM vergunning verleend voor het beheren van beleggingsinstellingen, als bedoeld in artikel 2:65 van de Wet op het financieel toezicht (Wft). Hiermee is ROI am één van de minder dan 100 beleggingsinstellingen in Nederland wie in het bezit zijn van deze beheervergunning. Dit betekent dat ROI asset management onder vergunning Fondsen kan opzetten, beheren en aanbieden. Als een onafhankelijke en gereguleerde aanbieder is ROI asset management hiermee de ideale zakenpartner voor portfolio beheerders en investeerders.

Fondsbeheer van ROI

Als beheerder is ROI asset management verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van het beleggingsbeleid in het belang van de participanten, conform het prospectus en aanvullend prospectus van haar beleggingsfondsen. De beheerder voert tevens het risicobeheer uit – zoals vastgelegd in het risicomanagementbeleid – en verzorgt de financiële verslaglegging. Beheerder ROI asset management is geregistreerd in het Wft-register en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten.

Beleggingsfondsen ROI

De beleggingsfondsen van ROI - Welgesteld Biotechnologie Fonds en MountainShield Capital Fund - staan geregistreerd als beleggingsfondsen bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Zowel de beheerder als de bewaarder van de beleggingsfondsen staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten. Dit betekent dat ROI asset management te allen tijde dient te voldoen aan de wettelijke eisen met betrekking tot deskundigheid en betrouwbaarheid van de bestuurders, financiële waarborgen, bedrijfsvoering en informatieverschaffing aan deelnemers, publiek en toezichthouders. Bovendien zijn de voorwaarden en afspraken vastgelegd in een gedetailleerd en bindend prospectus.

Meer weten over ROI asset management? Bekijk de website van ROI asset management op www.roiassetmanagement.com.

Wilt u meer?

Als fondsbeheerder is het ons dagelijks werk om altijd te handelen op basis van de feiten en hiermee door de emotionele momentopnames heen te kijken. Feiten zijn betrouwbaarder dan emoties. Graag vertellen wij u hierover meer tijdens ons online seminars. Kijkt u mee?
Ja, ik kijk graag mee →

ROI asset management is specialist in het beheren van beleggingsfondsen sinds 2007 en biedt meerdere oplossingen voor u.

ebook-cover-beleggingsfonds-vermogensbeheer

Vermogensbeheer of zelf spreiden in Beleggingsfondsen?

Het beheer van uw vermogen vereist niet alleen transparantie en betrouwbaarheid maar ook een strategisch plan. Beleggingsfondsen zijn een categorie beleggingsproducten waarin door spreiding tegen relatief weinig risico een aantrekkelijk rendement kan worden behaald. Hiermee zijn beleggingsfondsen dan ook uitermate geschikt als alternatief voor vermogensbeheer.

Bekijk de voordelen

Ontvang onze nieuwsbrief.